On Pegam

#OnPegam: Manafreak

Manacor acull a la cultura freak i pop el 14 de maig

Manacor té preparada la fira més freak pel pròxim 14 de maig, sota el nom de Manafreak. On es podrà gaudir de parades de còmics, anime, ciència-ficció i fantasia; però també d’activitats dinàmiques que tendran lloc entre les 10 h i les 22 h a la plaça del Convent, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer i la plaça dels Pares Creus i Font i Roig.

Durant aquest dia, es realitzarà també un concurs de Cosplay, activitats de ball amb Just Dance, espectacles i expositors, competicions de jocs moderns i mostres de vehicles teledirigits. Si ets dels qui gaudeixen de la realitat virtual i els simuladors de jocs Fórmula 1, Boxe i Beat Saber, no pots perdre’t aquesta gran oportunitat. A més, podràs provar espases làsers i varetes màgiques als tallers que es duran a terme.

Per a més inri, hi haurà diversos food trucks a una zona de pícnic, on al migdia podràs aturar a descansar i tastar les varietats gastronòmiques que s’ofereixen. Per després seguir: xerrades de micromecenatge, rèpliques de pel·lícules i sèries televisives com el cotxe de Caçafantasmes o la trona de Joc de Trons, campionats de videojocs FIFA, League of Legends… I si el que t’agrada és la pintura manga, també estàs de sort amb el taller especialitzat en aquest art.

Tot això i moltes sorpreses més són les que t’esperam a Manafreak!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X