Tecnologia

‘BeReal’, la xarxa social que ho està petant entre els joves

Una nova plataforma francesa ha arribat per arrasar. Ja se’n parla més que de TikTok, que també va aterrar amb força al seu temps.

BeReal ho està petant pel seu caràcter alternatiu. És la nova aplicació de moda entre els joves per ser diferent de tota la resta de xarxes socials. Com el seu mateix nom indica, BeReal es basa en lo real, en la realitat, en mostrar-se tal com és.

Així, els joves lloen que la xarxa defuig del postureig. El seu funcionament és senzill: només permet pujar una foto al dia, en un moment aleatori desconegut per l’usuari. L’aplicació envia una alerta i dóna dos minuts als seus membres per fotografiar el que estigui fent, amb una imatge doble de les dues càmeres del telèfon –selfie i frontal a la vegada–.

La nova aplicació de moda entre els joves

La idea és impossibilitar que la foto estigui molt pensada i preparada, que pugui fer-se a un lloc instagrameable de moda o que es modifiqui amb filtres o eines d’edició –perquè no n’hi ha–.

La plataforma només permet compartir aquestes imatges amb els amics (contactes amb el número de telèfon guardat a l’agenda). Per tant, tampoc es poden formar comunitats amb milers de seguidors.

En definitiva, BeReal no te farà famós. Si vols convertir-te en influencer torna a Instagram i a TikTok. Res de marques, res de publicitat i res de continguts prefabricats. Aquí, real i fora filtres.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button