Site icon Som Pollença

La productora pollencina BalearsLive retransmetrà el playoff d’ascens a Segona B

L’empresa pollencina BalearsLive compta amb més de set anys d’experiència en aquest tipus de retransmissions, ja que realitza la producció de la Superlliga Masculina de Voleibol Espanyola i la Lliga Nacional de Futbol Sala amb el Palma Futsal. Per aquest motiu i gràcies a la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), ha estat la productora triada per emetre en directe el partits que decidiran l’ascens a Segona RFEF.

Les semifinals i la final autonòmica determinen la plaça a un dels equips balears per jugar a escala nacional i pujar de categoria. Aquests partits es disputaran a la Ciutat Esportiva del RCD Mallorca (Son Bibiloni), el proper diumenge 8 de maig. A les 12 hores, el partit Manacor-Llosetense. A les 17 hores, el  Poblense-Platges de Calvià.

El guanyador passarà a la gran final del dia 15, que es disputarà a les 12 hores.

Aquesta primera fase d’ascens a Segona B-RFEF, crucial per als equips, es podrà veure a través del Canal de Youtube de la FFIB, de la ma de Balears Live i Jaume Capó, periodista esportiu expert en futbol regional. La gravació comptarà amb dues càmeres per a les semifinals, i quatre per a la final.

Per altra banda, a la reunió que es va realitzar ahir al matí, Miquel Bestard, president de la FFIB, va informar de l’organització que es durà a terme quant a les entrades: “Els clubs comptaran amb un repartiment d’entrades equitatiu que posaran a la venda durant la setmana als seus aficionats a les seves oficines, mentre que una hora i mitja abans de cada partit, a taquilles de Son Bibiloni hi haurà una venda limitada d’entrades”.

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2022/05/IMG_8054.mp4
Exit mobile version