Municipi

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok. El darrer episodi de la saga

Una les darreres entregues de Ubisoft i la major expansió DLC de la saga

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok una les darreres entregues de Ubisoft i la major expansió DLC de la saga Assassin’s Creed Valhalla. Pel que si ja vares jugar l’anterior episodi i vares sentir goig dels brutals combats a l’estil viking o de la història desenvolupada, has de saber que la trama d’aquest nou joc comença directament on ho ha deixat l’episodi anterior: mostrant com Odín, el més famós Déu viking de la mitologia nòrdica, intenta salvar la vida del seu fill Baldr, que està segrestat.

Pel que no hagi jugat encara, és interessant recalcar que una vegada que ho proves, assumiràs el paper d’un guerrer i líder masculí del clan de “bàrbars nòrdics”, però el millor és que tendràs la versatilitat d’escollir també a una figura femenina com a personatge principal, així com la tendràs en escollir les armes pel combat, ja que en aquesta ocasió pots manejar dues destrals simultàniament.

Una de les millors coses que ofereix el joc és la precisió històrica: la narrativa està ambientada en l’any 873 quan després d’un llarg viatge, els vikings, ambiciosos per naturalesa, intentaven conquistar l’Anglaterra del segle IX, dominada en aquells temps pels saxons i pel seu astut rei; la cosa és que l’element RPC en aquesta ocasió és molt avançat, perquè estàs a càrrec de la manutenció de la teva aldea i de la presa important de decisions, de fet, les teves accions marquen el desenvolupament de la història i del món virtual que l’envolta.

L’aspecte cinematogràfic és un altre tema a destacar. Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok brinda uns combats caracteritzats pels efectes visuals a les batalles a gran escala. Els paisatges, a més a més, molt d’ells representats a un lloc que es fa nomenar Svartalfheim, la llar mitològica dels nans, es mostren amb superfícies gegants fent un símil amb el gran i poderós que van ser els vikings.

Això sí, és el producte més car de la saga fins al moment amb un cost de 39.99€, però els usuaris, alguns descontents perquè diuen que la nova entrega recicla molt de les anteriors, i uns altres molt emocionats amb les més de 35 hores de joc, pensen que els gràfics d’alta resolució i l’execució suaus dels controls, ho compensen.

Y tu, qué opines?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button