Salut

Així queden les restriccions des d’aquest cap de setmana

Aquestes són les noves mesures que romandran fins al 2 de juliol

A les Illes Balears es relaxen les restriccions en el sector de la restauració per la bona situació epidemiològica de la comunitat. Els cafès-concert i les discoteques també són els grans beneficiats de les noves mesures. A continuació, pots veure les noves mesures que entren en vigor el pròxim dissabte 19 de juny i, romandran fins al 2 de juliol.

Reunions socials i familiars

Com ús hem explicat a Som Pollença, el Tribunal Suprem va eliminar les limitacions en les reunions socials.

Cerimònies

L’aforament a cerimònies com bodes, batejos, comunions, etcètera és de 120 persones en exteriors i 50 en interiors. S’autoritza el ball, sempre que es desenvolupi amb mascareta. L’horari s’ajustarà al de la restauració. Es permetran fins a 200 persones en exteriors o 100 en interiors amb Green Pass, és a dir, si tots els assistents estan vacunats o han tengut una prova d’antígens o PCR negativa feta just abans de l’esdeveniment.

Cafès concert i bars de copes

Els cafès concert i bars de copes podran reobrir fins a les dues de la matinada, però sense que es permeti el ball i consumint en taules. De fet, a Mallorca, dia 26 de juny es durà a terme una prova pilot a una discoteca de Palma.

Bars i restaurants

Els bars i restaurants poden obrir fins a les dues de la matinada. L’aforament de les terrasses és del 100 per cent. A cada taula podran situar a 12 persones. Segueix estant prohibit fumar. Els interiors només poden utilitzar-se al 50%. Es permetrà situar-se a sis persones per taula. Les barres només es poden usar per menjar, amb grups màxims de dues persones i distància d’1,5 metres entre els grups. Han de tancar a les 00:00 hores.

La resta de restriccions referents a horaris de platges, parcs, esdeveniments esportius, etcètera, segueixen de igual manera que en la darrera actualització. Ho pots consultar aquí.

A continuació, podeu veure el cartell oficial, de manera més resumida:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X