EducacióMunicipiSalut

PAC i escoleta nous: una realitat en el 2024?

Tomeu Cifre: "Si la conselleria de Salut compleix el seu compromís amb el PAC, tendrem nova escoleta el 2024"

La realitat d’un nou PAC i una nova escolteta podria estar cada dia més a prop. El batle, Tomeu Cifre, ens ha avançat a Som Pollença una pròxima reunió amb la Conselleria on es tractarà el tema respecte de la construcció del nou Punt d’Atenció Continuada (PAC) a Can Conill. El batle ens ha explicat que espera que es “compleixi el compromís adquirit amb el municipi”.

Segons l’acord signat amb la Conselleria de Salut el mes passat, el projecte d’obres ja ha estat remès, per tant, d’aquí a poc temps hauria de sortir la seva licitació de manera que l’abril de 2023 estiguin finalitzades i el nou PAC construït. En cas de ser així, “des de l’Ajuntament complirem el nostre compromís que és retirar el contenciós administratiu”, explica Cifre.

Si aquests terminis es compleixen, la nova escoleta de Pollença podrà estar acabada un any després, el 2024, a l’actual PAC. “Si la Conselleria de Salut del Govern compleix el compromís d’acabar el nou centre de salut el 2023, no hi haurà cap dificultat perquè comencin les obres de condicionament per convertir l’antic PAC en la nova escoleta de 0 a 3 anys el 2024” ha manifestat el batle.

Una vegada analitzades totes les possibilitats i ubicacions per a la construcció de la nova escoleta de 0 a 3 anys, ha assenyalat Cifre, “finalment ens hem decantat per l’actual PAC ja que és la ubicació més viable tècnicament”.

En aquest sentit, el batle ha aclarit que es tracta d’una “zona ideal” ja que tant la infraestructura com l’entorn reuneixen totes les condicions perquè l’actual PAC sigui el lloc idoni per a la posada en marxa de l’escoleta. Així doncs, no sols té l’espai suficient, sinó que a més disposa d’una zona verda i, com a valor afegit, està situat prop de la residència de gent gran.

“Les noves polítiques que estam duent a terme des de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Pollença intenten potenciar la relació i la interacció dels infants i els joves amb les persones majors” ja que, d’aquesta manera conclou el batle, “fomentam l’estimulació dels adults aconseguint un efecte molt positiu tant en els infants com, sobretot, en la gent perquè guanyen major vitalitat i alegria”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X