Eu MollMunicipiSalut

La residència Seniors del Moll rep la segona dosi de la vacuna contra la covid19

El centre de gent gran ha estat el darrer de les Balears en rebre la segona dosi de la vacuna

Balears ha dispensat el 99,3 per cent de les 36.960 vacunes de la Covid-19 rebudes per les Illes fins aquest diumenge, 7 de febrer. La Conselleria de Salut ha informat d’aquesta dada sobre la vacunació a les Balears.

Aquest dilluns s’ha iniciat la vacunació a persones considerades com «grans dependents» que viuen a casa seva i als cuidadors professionals.

A més, al Port de Pollença, s’ha duit a terme la vacunació de personal i usuaris de la residència Senior. Des d’on recordem, la Covid-19 els ha passat factura aquests mesos, arribant a centenars d’usuaris i treballadors contagiats i, catorze usuaris morts. A més, la Conselleria de Salut va intervenir la residència el passat mes de desembre.

Així, la residència Seniors, és la darrera de les Balears que reb la segona dosi. Per tant, avui, es pot dir que oficialment totes les residències de les Illes han rebut les dues dosis i estan vacunats.

Segueix la polèmica de la vacunació de la regidora

Encara que ja ha passat una setmana d’ençà que la regidora de Benestar Social, Residència i EMSER, Francisca Cerdà, va anunciar que havia estat vacunada, el revol segueix dins el poble.

L’oposició (Junts, Alternativa i Podem) van registrar el passat divendres davant l’Oficina Anticorrupció una denúncia per la vacunació de la regidora. Segons l’oposició, la regidora “va faltar a la veritat” i es va saltar el protocol de vacunació anti Covid. Demanen que Anticorrupció investigui els fets que podrien ser constitutius de delicte o falta.

A més, també denuncien que tant la regidora com el batle, Tomeu Cifre, s’hagin realitzat proves PCR de manera quinzenal durant mesos “fets que considerem reprovables, vergonyosos i un abús d’autoritat”, destaquen en un comunicat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button