MunicipiSalut

Es retarda l’arribada de les vacunes contra la Covid a Pollença

La Residència de Sant Domingo de Pollença havia de rebre avui les primeres vacunes

Avui, 29 de desembre, es tenia previst l’arribada de les primeres vacunes anti Covid19 al municipi de Pollença, en concret a la Residència de Sant Domingo, de persones majors.

Des de la mateixa residència, han informat que l’arribada d’aquestes finalment s’ajornarà a demà, 30 de desembre, ja que hi està havent un retràs d’informació important: “encara no sabem quantes vacunes arribaran, a part que rebem informació contradictòria per part de diferents organismes i a través de diferents mitjans”, ha indicat Toni Pons, director del centre.

Toni Pons, director de la Residència de Sant Domingo

Així, en principi i si tot va bé, demà al matí es posaran les primeres vacunes anti Covid al nostre municipi, per tal d’acabar, d’una vegada, amb aquesta pandèmia.

Pel que fa a la Residència Sènior del Port de Pollença, “les vacunes seran rebudes més envant, de la mateixa manera en que ho farà la de Sant Domingo, ja que primer s’ha d’estabilitzar el brot de Covid que hi ha a la del Moll”, ens ha explicat la Dra Alejandra Valero, qui ha assegurat que es una decisió que no prenen ells sinó que s’autoritza des dels Serveis Centrals de la Conselleria de Salut.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X