MunicipiPollençaSalut

Tomeu Cifre: “La Conselleria té una fixació contra Pollença, no han assumit que van perdre les eleccions”

El batle explica la seva reacció davant el projecte del nou centre de salut i valora la situació de la Covid-19 al poble

La Conselleria, ha exposat el nou centre de salut de Pollença, el qual disposarà de 24 consultes i triplicarà l’espai de l’actual centre sanitari. El projecte Enllaç, de l’empresa Carles Enrich Studio SLP, va guanyar el concurs. El projecte es licitarà durant el pròxim any i es preveu que les obres comencin a finals de 2021. La inversió prevista és de 3,5 milions d’euros.

El nou Centre s’ubicarà al solar de Can Conill, amb una superfície de 1.801 metres quadrats i 22 places d’aparcament. El projecte preveu una zona de consultes distribuïda de la següent forma: 6 de medicina general, 7 d’infermeria, 1 de pediatria, 1 d’infermeria pediàtrica, i 2 polivalents. També es destinarà un espai al PAC, amb dues consulta d’urgències, box de crítics, sala de cures, sala de cirurgia menor i un espai destinat als professionals del servei d’urgències. A més, comptarà amb una zona destinada a l’atenció obstètrica, una zona de rehabilitació i una unitat de salut bucodental.

Davant tota aquesta informació, Tomeu Cifre, batle de Pollença, ens ha explicat la seva reacció. Cifre, ha mostrat la seva sorpresa ja que, “ningú s’ha posat en contacte amb nosaltres referent al tema del nou centre de salut”. A més, comenta que “no ens han mostrat el projecte i no sabem si s’adapta al plantejament vigent; no ens han avisat de res”.

Tomeu Cifre, Batle de Pollença

Continua amb què “és impossible que en un any estigui acabat, a la Conselleria els interessa revisar el conveni perquè ells mateixos no tenguin problemes”.

Diari de Mallorca, també ha publicat una notícia a la qual Junts Avançam, principal grup de l’oposició de Pollença, va instar ahir l’equip de govern a “deixar de posar obstacles” a la construcció de centre de salut.

.

Cifre, respon a aquestes declaracions acusant a la Conselleria de “posar problemes, quan nosaltres no en posarem cap ni un, només volem que venguin a contar-mos els plans”. Amb tot, explica que els “pareix molt bé el projecte, però no és la passa definitiva”.

A més, el batle critica a Toni Cànaves, cap de servei de coordinació de projectes de la Conselleria, perquè , segons Cifre, “hauria de tenir una predilecció per Pollença, no posar tantes traves”. I, la Conselleria “només l’informa a ell, i no a nosaltres”. Continua manifestant que “no ens fiam de la Conselleria, ni de Toni Cànaves com a portaveu”.

El batle, ha aprofitat per explicar “una altra decepció de la Conselleria”, des d’on s’havien compromès a fer obres al PAC del Port de Pollença, i “no han fet absolutament res. La decepció és total cap a la Conselleria”.

Balanç situació Covid-19 Pollença

Tomeu Cifre també ens ha explicat la situació d’avui del virus a Pollença. Ha expressat que es tracta d’una situació “complicada, ja que, encara hi ha casos i hem d’extremar les precaucions”. I ha insistit demanant “prevenció amb les reunions socials i de cara a les festes de nadal“. Ja que, “la situació està controlada, però no deixa de ser preocupant, implica que no hem d’abaixar la guàrdia“.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X