Salut

El Govern llença una campanya amb ‘influencers’ per frenar els contagis de Covid-19

Dos mallorquins, que sumen més de cinc milions de seguidors, protagonitzen l'espot principal

El Govern ha llançat aquest divendres una campanya per xarxes dirigida als joves. L’objectiu és conscienciar-los de la importància de complir les mesures per aturar la transmissió de la Covid-19. Els influencers que protagonitzen el missatge són els mallorquins Aida Martorell i Marcos White. Entre els dos, sumen a totes les seves xarxes socials més de cinc milions de seguidors.

El Govern és conscient de la necessitat d’arribar al públic més jove i de traslladar el missatge de prevenció i responsabilitat. Aquesta campanya s’ha duit a terme a través d’aquests influencers, ja que tenen influència damunt molts adolescents; un públic molt difícil d’arribar a través dels mitjans convencionals.

Amb les fotografies i els vídeos dels seus comptes d’Instagram o Tik Tok projectades sobre ells mateixos, Aida Martorell i Marcos White adverteixen que “tots ens hem relaxat i hem esquivat les mesures algun cop, però ja no hi ha excuses” i afegeixen que “si no ho parem, el coronavirus ho pararà tot un altre cop”. L’espot mostra que els dos joves es posen la mascareta, i amb l’objectiu d’impactar al públic adolescent, les imatges que es projecten sobre ells canvien i es veuen diferents espais de les Illes totalment buits carrers, places o un camp de futbol, ​​gravats durant el confinament.

Amb aquest vídeo l’objectiu és demanar responsabilitat i prudència davant la malaltia, i refermar la importància de seguir totes les mesures recomanades contra la Covid-19.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button