Salut

Increment de les restriccions en les zones més afectades per Covid-19

Zones, barriades i municipis de les Illes es podran intervenir durant quinze dies

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat en una compareixença aquest dijous noves mesures per frenar la transmissió de la covid-19. El Govern aprovarà el pròxim dilluns una resolució que permetrà a la conselleria de Salut adoptar mesures més restrictives. Les noves normes -començant per les més extremes- seran les d’un confinament limitat, de tal manera que a les zones, barriades o municipis on la situació sigui més greu podria obligar als seus residents a no sortir dels seus domicilis a partir de la última hora de la tarda. A més, a les zones amb major incidència de la pandèmia es limitarà a cinc persones les reunions socials i es reduiran els aforaments en establiments públics.

A peu de carrer, Armengol ha anunciat que es crearan punts d’informació Covid on es proporcionarà informació sobre mesures d’aïllament i per evitar la transmissió comunitària. També hi haurà informació en cartells i es vigilarà l’estat de neteja de carrers, parcs i zones comunitàries. Totes les persones que donin positiu en coronavirus rebran un ordre de confinament, que també serà enviat a les forces de seguretat per incrementar la vigilància i garantir el compliment de la quarantena.

Amb la resolució que aprovarà dilluns el Consell de Govern, Salut decretarà les mesures amb més restriccions, que seran diferents en cadascuna d’aquestes “zones” en funció de la gravetat de la incidència de la Covid-19 en cada cas.

A Pollença, podeu seguir les dades de Covid-19 actualitzades aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X