Pollença

Hi haurà festa del Pi el 2022?

La pujada de contagis de Covid-19 ha fet que es replantegin les festes de Sant Antoni quan queda un mes exacte per les celebracions. Dimecres, a una reunió entre la consellera de Presidència del Govern, Mercedes Garrido i els batles d’Artà i Sa Pobla no es van arribar a prendre decisions sobre si el Govern limitaria els actes de les celebracions de Sant Antoni. Això, però no vol dir que finalment es celebrin, ja que aquesta nul·la presa de decisions de moment es deu al fet que les xifres de la pandèmia són molt variables i encara és d’hora per poder decidir. De totes maneres, Tomeu Cifre veu amb dificultats que es pugui celebrar el Pi i queda a l’esguard d’un període de reflexió sobre com es podrien dur a terme les festes amb les mesures de seguretat necessàries. Sembla una missió complicada per l’Ajuntament, ja que, com va dir el batle per una entrevista a IB3 “es tracta d’una festa complicada perquè la gent està animada i contenta”, tal vegada un eufemisme de “la gent beu i s’oblida de les mesures”.

Només unes hores després de rebre aquesta notícia va començar a córrer per WhatApp una imatge que convida a anar a Ternelles el dia de Sant Antoni. No es sap qui ha creat aquesta citació ni amb quina finalitat, però sembla voler a dir que, encara que no es celebri aquesta diada amb la tradicional festa del pi, hi haurà algun tipus de reunió social o festejada.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X