Eu MollMunicipiPollençaVídeo
Destacat

Encesa de Llums de Nadal a Pollença

3, 2, 1… Encenem els carrers!

Avui a les 18h s’han encès els llums de Nadal als carrers de Pollença i Eu Moll. De cop i volta ja és Nadal, ja tenim la il·lusió al cos, els nins ja pensen llistes de reis, començam a montar els arbres. La rapidesa del vespre que acostuma a provocar mal humor es veu atenuada per la lluminor dels carrers, i ens ve de gust una xocolata calenta, una estona vora de la llar, un poc de casa, de família. 

Tot això és el que ens evoca tan sols un gest, un clic, una encesa de llums de Nadal. 

Deixam un petit recull audiovisual de les llums, la batucada i on el tinent de batle Andrés Nevado ens explica com s’ha dut a terme el muntatge per a poder arribar a aquesta encesa d’il·lusió a Pollença. 

I a continuació na Dolors Domínguez, de Teixit Empresarial, ens convida al consum local i ens desitja Bon Nadal.

Dolors Dominguez, Teixit Empreserial
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X