MunicipiPollença

Internet i telefonia mòbil gratis per a PRODIS

ib-red dota de connexió a internet a tots els centres de l'associació i els ofereix serveis de telefonia mòbil gratis

Ib-red llença un comunicat en el qual explica la iniciativa. Aquesta, “s’uneix a unes altres que tenim en marxa amb la finalitat de donar soport, en aquests moments tan complicats, a les associacions sense ànim de lucre de Balears”.

PRODIS és una entitat d’àmbit comarcal situada a Pollença i fan feina per a promoure la creació i el manteniment de serveis encaminats a la millora contínua de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Kika Cifre, directora de PRODIS afirma que en nom de tot el personal, famílies i usuaris dels nostres centres “estam molt agraïts per la col·laboració rebuda per ib-red ja que la seva dotació contribueix al fet de que tenguem eines imprescindibles per al nostre funcionament i per a poder gestionar els nostres serveis”.

A més a més, destaca que “al fer-se càrrec ib-red de les despeses de telecomunicacions, nosaltres podrem invertir la partida econòmica destinada a pagar internet i telefonia mòbil a la resta de serveis d’ajuda directa, la qual cosa implica que anirà destinada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat”.

En aquest sentit, Juan Ochogavía, Director d’Expansió d’ib-red, es mostra satisfet amb la col·laboració ja que PRODIS “és un referent social dins de la zona nord de Mallorca i farem tot el que estigui a la nostra mà per a donar-li suport i ajudar-los a desenvolupar els seus serveis”.

Des d’ib-red es treballa en projectes socials que ajuden a l’impuls del desenvolupament de Balears. “És el nostre objectiu contribuir en el que poguem donant suport a la societat balear, la reducció de la desigualtat i la bretxa digital. Tenim un fort compromís amb els nostres clients i amb la nostra societat. Volem millorar la vida de les persones”, afirma Juan Ochogavía.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X