MunicipiPollença

Internet i telefonia mòbil gratis per a PRODIS

ib-red dota de connexió a internet a tots els centres de l'associació i els ofereix serveis de telefonia mòbil gratis

Ib-red llença un comunicat en el qual explica la iniciativa. Aquesta, “s’uneix a unes altres que tenim en marxa amb la finalitat de donar soport, en aquests moments tan complicats, a les associacions sense ànim de lucre de Balears”.

PRODIS és una entitat d’àmbit comarcal situada a Pollença i fan feina per a promoure la creació i el manteniment de serveis encaminats a la millora contínua de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Kika Cifre, directora de PRODIS afirma que en nom de tot el personal, famílies i usuaris dels nostres centres “estam molt agraïts per la col·laboració rebuda per ib-red ja que la seva dotació contribueix al fet de que tenguem eines imprescindibles per al nostre funcionament i per a poder gestionar els nostres serveis”.

A més a més, destaca que “al fer-se càrrec ib-red de les despeses de telecomunicacions, nosaltres podrem invertir la partida econòmica destinada a pagar internet i telefonia mòbil a la resta de serveis d’ajuda directa, la qual cosa implica que anirà destinada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat”.

En aquest sentit, Juan Ochogavía, Director d’Expansió d’ib-red, es mostra satisfet amb la col·laboració ja que PRODIS “és un referent social dins de la zona nord de Mallorca i farem tot el que estigui a la nostra mà per a donar-li suport i ajudar-los a desenvolupar els seus serveis”.

Des d’ib-red es treballa en projectes socials que ajuden a l’impuls del desenvolupament de Balears. “És el nostre objectiu contribuir en el que poguem donant suport a la societat balear, la reducció de la desigualtat i la bretxa digital. Tenim un fort compromís amb els nostres clients i amb la nostra societat. Volem millorar la vida de les persones”, afirma Juan Ochogavía.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button