MunicipiPollença

Atraccions infantils a la Plaça Ca Les Munnares

Miquel Llobeta: "Tot d'una estiguin muntades i revisades es posaran en marxa, probablement demà divendres"

La situació sanitària en la qual ens trobem de fa més d’un any ha afectat molts sectors. La pandèmia s’està enduent part de l’activitat econòmica i cultural de les ciutats i pobles. Quan es pensa en damnificats per la pandèmia del coronavirus, la ment sempre es va a l’hostaleria, però hi ha altres sectors als quals la covid-19 està ofegant del tot. Un d’ells és el dels firaires, que duen més de 16 mesos sense poder muntar les seves atraccions a Mallorca.

Davant la situació límit que travessen, no els ha quedat altre remei que adaptar-se al nou temps i oferir els seus serveis en petita escala. Muntant poques atraccions i adaptant-ho tot a les mesures sanitàries actuals. Per aquest motiu, una empresa ha sol·licitat a l’Ajuntament de Pollença poder muntar durant tot un mes sencer a la plaça Ca les Munnares.

El regidor de fires i festes, Miquel Llobeta, ens ha explicat que es tracta de donar “una mica d’obertura als al·lots perquè es puguin entretenir i una mica d’oxigen pels fireros que avui en dia només poder fer això; en petit format”.

Referent al mercat dels diumenges, Llobeta conta que no es veurà afectat, ja que seguirà essent a les Munnares, però les paradetes que solen utilitzar l’espai que ara ocupen les atraccions, es col·locaran al carrer Pius XI.

“Es tracta de donar alleujaments tant als nins i nines com al sector de les fires”, diu el regidor. A la pregunta de quan entraran en funcionament, Llobeta ens ha explicat que serà “en estar muntades i revisades. Probablement demà”.

En total es munten tres atraccions: llit elàstic, un trenet i una paradeta de pescar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button