MunicipiPollença

100 anys de presència de les Missioneres de Sagrats Cors a Pollença

Diumenge se celebrarà el primer acte per declarar obert el centenari

La Congregació de Germanes Missioneres dels Sagrats Cors de Jesús i de Maria és una congregació religiosa de germanes dedicada a l’ensenyament, fundada a Campos (Mallorca) en 1891.

Les Missioneres dels Sagrats Cors fan apostolat del missatge de Crist mitjançant la catequesi i l’ensenyament de joves. A més, fan exercicis espirituals i apostolat missioner, on també es dediquen a l’assistència a necessitats. Mantenen una especial devoció als Sagrats Cors, prenent Jesús i Maria com a model de vida.

Són presents a Espanya, sobretot a Catalunya i Balears, però també ho són a Badajoz i Navarra, i també a Puerto Rico, República Dominicana, Mèxic i Ruanda

Trenta anys després de la seva creació, l’any 1921, vengueren a Pollença. Per això, enguany es compleix 100 anys de missioneres al municipi. Per començar a celebrar aquesta data, la comunitat de MMSSCC de Pollença dia 31 de gener farà una missa especial. Després de l’eucaristia a la parròquia del Convent dels Sagrats Cors, a les 12.00 hores, hi haurà un Pregó pronunciat per Mateu Cerdà.

A més, es precís recordar que a les restriccions per lluitar contra la Covid-19 determinen que als actes litúrgics com són les misses, només pot haver-hi un 30 per cent d’aforament màxim.

Amb aquest acte volen iniciar petits esdeveniments per poder declarar obert el centenari. Des de Sagrats Cors, han expressat que “tot es farà sempre atenent a les normes Covid-19”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button