EconomiaEntrevistesMunicipiPollençaVídeo
Destacat

Benjamin Lechuga: “he de pescar per poder menjar”

Al jove li han denegat la sol·licitud de l'ingrés mínim vital, una situació difícil en plena crisi

Des que es va posar en marxa l’Ingrés Mínim Vital -un dels pilars de l’anomenat ‘escut social’ del Govern de Pedro Sánchez davant la crisi de la covid- Espanya ha rebut fins al mes de novembre un total de 1.017.104 sol·licituds d’aquesta ajuda. D’aquestes, només 136.413 han estat aprovades i 192.113 han estat denegades.

Davant això, es deneguen més ajudes de les que s’aproven. Per tant, moltes famílies s’han vist en una situació molt complicada dins aquest context de crisi. Entre ells, es troba Benjamin Lechuga, qui vol fer una denúncia pública a la gestió d’aquestes ajudes. Lechuga, ens ha contat la situació personal en la qual es troba i com està vivint ell tot el procés.

Mesos de resposta, ajudes denegades i “terrible gestió” de l’ingrés mínim vital en tota aquesta situació de pandèmia. Tot això ho pots visualitzar al vídeo. A més, off the record, ens ha explicat que a tot aquest escenari, se li sumen els interessos que li cobren per impagament de la factura de telèfon i dels mesos sense cobrar del SEPE, entre altres tipus d’interessos, que no pot assolir de cap manera.

Aquí, podeu veure la crítica pública que va fer l’entrevistat a les xarxes socials i l’acollida que va tenir:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X