EsportsEu MollPollença
Destacat

Pollença i Port Futbol Club: tot a punt per jugar el playoff d’ascens a preferent

Les autoritats locals han acudit a l'entrenament per desitjar sort a l'equip

El club ho té tot apunt per jugar aquest playoff. La Covid-19 evidentment també ha afectat al món de l’esport i l’equip pollencí no ha estat menys. Quan es va decretar Estat d’alarma, faltaven deu jornades i anaven en cinquena posició dins la classificació; els set primers equips classificats tendrien l’oportunitat de jugar el playoff.

Encara que l’estructura del playoff no s’ha modificat, ja que els primers set equips són els que passen, la situació sí que ha realitzat alguns canvis en la competició. En una situació “normal”, s’hauria jugat a doble partit; d’anada i de tornada. En canvi, aquesta vegada s’hauran de jugats a camp neutral a un sol partit.

Les autoritats locals han acudit a l’entrenament per desitjar sort a l’equip

El club s’enfronta demà al primer partit contra l’Independent de Camp Redó, en cas d’empat passarà el Pollença i Port F.C., ja que es troben classificats per davant dels rivals.

El partit es disputarà a Alaró demà dissabte 18 a les 20.30 hores. Serà a porta tancada però la Federació ha proporcionat una sèrie d’acreditacions a persones d’ambdós equips. Els set equips classificats s’han hagut de sotmetre a les proves PCR de detecció de la Covid-19 per poder jugar.

A continuació, podeu trobar algunes imatges de l’entrenament d’avui; el darrer abans d’encetar el playoff:

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X