MunicipiPollençaUnides Podem

Podem presenta al·legacions al Pressupost General de l’Ajuntament de Pollença

Podem proposa una sèrie de modificacions que reduïrien els sous, dietes i assignacions actuals en un 32%

L’Ajuntament de Pollença aprovava, mitjançant un ple extraordinari, els pressuposts generals per al 2021 el passat dia 29 d’abril. Un pressupost que es reduïa un 2.93% però incrementant la partida destinada a Serveis Socials i ajudes de primera necessitat. “Un pressupost auster però social, tal i com ens havíem compromès amb els veïns” explicaven des de l’Ajuntament. 24 milions d’euros distribuïts en diferents àrees que han estat ara analitzats des d’Unides Podem Pollença per presentar diferents al·legacions al respecte.

“Trobam un pressupost més adaptat a la realitat social i econòmica que el del 2021 però tornam a trobar elements que necessiten una reflexió urgent com els sous dels regidors.” indica l’oposició en un comunicat. Encara que, a la vegada, afegeix que també “hi ha aspectes positius com l’augment en la despesa a l’Àrea de Benestar Social per la contractació temporal de 3 treballadors socials”.

Unides Podem Pollença proposa una ampliació de les mesures plantejades per l’Ajuntament afegint aspectes com plantejar un Pla de Joventut i un Casal de Joves; millores al Pla de Mobilitat, ampliar el suport als comerços, estudiar la municipalització del servei de platges, un nou parc infantil a Cala Sant Vicenç, fomentar el pressupost participatiu, donar més suport a l’AMIPA, reduir el pressupost de Festes i Festival de Música i reorganitzar algunes de les inversions municipals.

Podem proposa una sèrie de modificacions que reduïrien els sous, dietes i assignacions actuals en un 32%

Un dels punts calents de les al·legacions resideix en la baixada de sous i dietes dels regidors; a més de les assignacions dels grups municipals. Unides Podem Pollença insisteix en la necessitat d’aprovar una relació de llocs de treball per al personal de l’Ajuntament i recalcular els complements de productivitat.

L’oposició explica al document de les al·legacions que enguanys “es torna a consolidar la pujada generalitzada de sous i dietes als regidors i regidores al 2019, a més de la pujada de sou del batle que va ser la segona més gran de tot l’Estat Espanyol”. Arrel de les dades presentades, l’agrupació presenta una sèrie de modificacions i propostes per reduir en l’àmbit d’assignacions, dietes i sous prop d’un 32% respecte al Pressupost actual.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button