MunicipiPolíticaTots per Pollença

Tots retreu a Junts que no participàs activament a la festa

"L'Ajuntament lluitarà per tal que la festa discorri dins els paràmetres de seguretat requerits"

Després de les crítiques rebudes per part de Junts Avançam, Tots per Pollença els hi responen amb un comunicat. Els hi retreuen que no van participar activament a la festa i que només es van preocupar que no es posàs el gall. Els acusen de no recolzar “als organitzadors que vetllaven per la seguretat de la festa” i que només fes acte de presència algun regidor a l’hora “del pa amb oli a Ternelles”. “Tal vegada si haguessin format part de la gent que dedica el seu temps a què la festa surti bé, no estarien fent el ridícul amb publicacions al Facebook o amb notes de premsa”, asseguren.

Aclareixen que el ferit de la plaça Vella es va fer mal amb el ganivet habilitat per tallar la corda i no amb el trofeu. També defensen que el “pi mai va estar en perill de caure ni tombar” i culpen a l’excés de gent. Dues qüestions a les quals pretenen posar solució i acusen el partit liderat per Miquel Àngel March de no haver-les preses mai. Aclareixen que la longitud del pi era l’adequada, i que si la ramera es va rompre és per la fragilitat de l’exemplar. Recorden que des que al 2018 es rompés en dos trossos, es tria un pi més jove i, per tant, menys robust.

Per concloure el comunicat, afirmen que “l’Ajuntament lluitarà per tal que la festa discorri dins els paràmetres de seguretat requerits, respectant sempre l’estima que tots tenim a la festa”.

Podeu llegir el comunicat complet a la seva publicació de Facebook:

https://www.facebook.com/TotsPerPollenca/photos/a.666972280074580/2404106099694514/
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button