MES -ESQUERRA

Aprovada la moció de Junts Avançam per garantir espais d’ombra

El ple de l’Ajuntament de Pollença ha aprovat la moció de Junts Avançam perquè el municipi disposi d’espais públics, places i parcs infantils amb zones d’ombra i vegetació.

Amb l’arribada d’aquests mesos de calor les temperatures i la radiació solar augmenten i estar al sol pot arribar a provocar insolacions. Per aquest motiu, el ple ha considerat que és necessària la creació de zones d’ombra amb la instal·lació de diversos sistemes de tendals, pèrgoles o de vegetació per recuperar l’ús d’uns espais que queden buits durant l’estiu.

La moció també ha acordat l’elaboració d’un Pla de Manteniment on estiguin detallats tots els espais dedicats al descans i oci dels ciutadans per poder fer un seguiment de qualsevol deteriorament de l’espai.

Per evitar la tala d’arbres s’ha aprovat la creació d’un catàleg on estiguin inclosos tots els arbres del municipi destacant els de més edat i de més valor per la seva ubicació i bellesa. Aquests arbres estaran protegits i tractats com a elements vius que formen part del patrimoni del municipi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button