MES -ESQUERRAMunicipiPolítica

Junts Avançam reclama que s’aclareixin les “preocupants notícies” d’un possible esbucament de l’Hotel Formentor

Davant la incertessa de Junts Avançam el batle, Tomeu Cifre ens explica la situació actual

El partit Junts Avançam, en un comunicat demana explicacions a l’Ajuntament i que “s’aclaresquin les preocupants notícies d’un possible esbucament de l’hotel Formentor”. Després que el mes de novembre, l’Ajuntament de Pollença, aprovàs el projecte bàsic de reforma de l’hotel Formentor, que únicament havia d’afectar a l’interior, darrerament han anat apareixent notícies preocupants sobre el futur urbanístic de l’hotel que fa falta aclarir.
Una de les informacions aparegudes, va ser aquest cap de setmana, on el responsable de comunicació d’Emin capital, feia unes declaracions al programa Zoom d’IB3, on assegurava que esbucarien íntegrament l’Hotel Formentor, a fi de fer un edifici totalment nou.
Per altra banda, fa un mes els nous propietaris de l’Hotel varen anunciar la seva pretensió d’ampliar un 15 % el volum de l’hotel, a fi de construir un Spa. Això suposaria construir 4.750 m2 nous, que s’afegirien als 25.000 que ja té l’emblemàtica instal·lació hotelera.
Per això, Junts Avançam reclama transparència a l’Ajuntament a fi que expliqui quines són les negociacions que dur a terme amb els nous propietaris i sobretot que descarti la demolició de l’emblemàtic edifici, i eviti la seva ampliació.

Davant això, el batle, Tomeu Cifre, ens ha explicat que “la llicència actual s’ajusta a la normativa. En aquest moment hi ha una llicència que s’ha de presentar un projecte d’execució i s’han de fer unes sessions prèvies. Posteriorment, si la normativa ho permet, plantejaran una ampliació del 15 per cent. Però això, s’està realitzant damunt la normativa vigent”. “Ningú diu que s’hagi de demolir, és un tema que no té ni cap ni peus. La llicència és de reforma, per tant, de reformar i no demolir”

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button