Alternativa per PollençaCala Sant VicençEu MollPolítica

L’Ajuntament anuncia nova licitació de les platges del municipi

El batle ha avançat que sortirà el nou concurs aquesta setmana. Per altra banda, Alternativa Per Pollença demana la municipalització de les nostres platges

Aquest dilluns el batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha anunciat la pròxima licitació per a l’explotació del servei de temporada a les platges del nostre municipi. Cifre ens ha explicat que Demarcació de Costes els ha donat la pròxima licitació per tres anys. Cifre conta que “intentarem que hi pugui haver unes clàusules que, en cas que no es puguin explotar per la pandèmia; no surtin perjudicats els adjudicataris”. A més, avança que “aquesta es la idea que tenim i que sortirà aquesta setmana”.

Per altra banda, seguint amb el tema de platges Alternativa per Pollença fa setmanes que demana la municipalització de les nostres. Alcúdia i altres pobles ja han municipalitzat ja ténen aquest servei. Manacor també s’ha afegit en el darrer mes a aquest servei i gestionaran l’explotació i neteja de les nou platges urbanes del municipi. Davant això, el partit municipal ha manifestat a xarxes socials el seu grat per la iniciativa de Manacor i per altra banda, el seu total disgust amb Pollença. Ja que, com manifesten, fa “anys que ho hem proposat per Pollença, sense obtenir mai cap suport”. A més, troben que és la millor manera “si es vol prioritzar el medi ambient i les condicions laborals dignes dels treballadors”.

Fa anys que ho hem proposat per Pollença, sense obtenir mai cap suport. És evident que no és impossible i que si es vol prioritzar el medi ambient i les condicions laborals dignes dels treballadors, es pot.

Publicado por Alternativa Per Pollença en Domingo, 4 de abril de 2021

Per aquest motiu, hem parlat amb el portaveu del grup, Pere Josep Coll perquè ens conti en vídeo l’opinió del partit al respecte. A més, hem aprofitat per comentar altres temes que es troben a l’ordre del dia referent a les platges del nostre municipi. Pots veure el vídeo a dalt.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button