MunicipiPolíticaUnides Podem

Podem Pollença presenta al·legacions al Pressupost General de l’Ajuntament

Unides Podem Pollença presenta al·legacions al Pressupost General 2022 de l’Ajuntament de Pollença que es va aprovar de forma inicial al maig de 2022, en sessió plenària extraordinària. Segons el grup de l’oposició aquest pressupost gairebé no té canvis respecte de l’any 2021.

“Arriba tard, sense inversions plantejades, consolidant la pujada, de nou, de sous de l’equip de Govern, amb partides supèrflues i algunes de noves que proposem eliminar” va expressar la formació en un comunicat de premsa.

Unificar les partides de compra d’aliments i d’ajuts per cobrir necessitats bàsiques urgents en una sola anomenada prestacions cobertura necessitats bàsiques urgents dotada aproximadament amb 175.600€ és una de les propostes al àrea de Benestar social. També que s’incrementin les subvencions a les entitats socials, Tercera Edat, entre altres entitats socials.

Per altra part, demanen tornar a proposar que es faci l’estudi per municipalitzar el servei de platges amb una partida de fins a 25.000€ o augmentar la quantia destinada a la partida de mobiliari urbà parcs i jardins infantils, reiterant la proposta d’un nou parc infantil a la Cala Sant Vicenç que sigui consensuada amb la ciutadania.

A més de proposar subvencions per donar suport als comerços i augmentar la partida de promoció dels productes locals i de proximitat. Per altre banda, proposen baixada de sous, dietes dels regidors i regidores i de les assignacions dels grups municipals.

“Tornem a insistir amb la necessitat d’aprovar una RLT (relació de llocs de treball) pel
personal de l’Ajuntament, i amb la necessitat d’ampliar la plantilla orgànica de l’Àrea de
Benestar Social” varen dir des de Unides Podem

Encarregar un Pla Director de Clavegueram, amb un càlcul aproximat de 120.000€ o crear una nova partida per elaborar un Pla de Joventut actualitzat i la projecció del futur Casal per Joves serien altres propostes de la formació morada.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button