Junts AvançamMunicipiPolítica

Propostes per evitar noves malifetes al Calvari

Junts Avançam fa una proposta de mesures a l'Ajuntament

Fa un mes i mig es va produir la destrossa d’alguns escalons del darrer tram del Calvari degut a la circulació d’un vehicle 4×4, que han estat reparats per part de l’Ajuntament recentment. Per evitar futures malifetes, Junts Avançam fa una proposta de mesures.

“És imprescindible que per part del Consistori se duguin a terme un seguit d’actuacions preventives, a fi d’obstaculitzar l’entrada de vehicles a l’escalonada, posant també senyals de tràfic, càmeres o una campanya informativa del valor patrimonial del Calvari”,

detalla Junts avançam.

El que es reclama és la total protecció d’un monument que està legalment protegit per el Pla Especial del Centre Històric, el Pla General d’ordenació Urbana i altres proteccions genèriques. A més de trobar-se en procés d’aprovació com a element protegit al Catàleg de Patrimoni. I, pel mateix motiu, consideren de gran importància que aquest carrer sigui únicament de vianants.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Consulteu també
Close
Back to top button
X