MunicipiPolítica

Els Socialistes del Consell de Mallorca aumenten els presusposts del 2022

Han afegit més de 67 milions d'Euros, quantitat sobrant dels pressuposts de l'any anterior.

Els Socialistes del Consell Insular de Mallorca han afegit més de 67 milions d’Euros als pressuposts de 2022, quantitat sobrant dels pressuposts de l’any anterior. D’aquesta manera, El Consell de Mallorca gaudeix de 629 Milions d’Euros per destinar “a partides pressupostàries per la recuperació econòmica i el rellançament de l’activitat i el finançament de projectes d’inversió”, segons han aclarit en una nota de premsa; el que suposa un impuls per al creixement sostenible.

“És una gran notícia que hi hagi romanents. L’oposició abans criticava perquè no n’hi havia i ara critica perquè n’hi ha de més”.

Andreu Alcover

La Secretària General dels Socialistes de Mallorca i Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha felicitat la Conselleria D’Hisenda per “aconseguir tancar en temps rècord la liquidació dels pressupostos de 2021″, ja que això significa que aquests romanents es poden fer servir en aquests moments.

Per al portaveu dels Socialistes al Consell, Andreu Alcover, és una “gran notícia que hi hagi romanents” perquè es deixa entreveure que “el Consell és una administració que no té deute”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button