Junts AvançamPolítica

Junts Avançam: “la instal·lació de noves grans superfícies al polígon podria fer desaparèixer petits comerços locals”

Per evitar-ho demanaran al·legacions dins el període d'informació pública

Fa una setmana que s’aprovà inicialment al ple de l’Ajuntament de Pollença, la modificació del PGOU del municipi per tal d’incorporar 5 hectàrees de sòl industrial que havien estat desclassificats per la Llei d’Urbanisme de les Illes cap al 2018.

Davant això, Junts Avançam ha demanat que no es permetin que sobre aquesta ampliació puguin instal·lar grans superfícies comercials i supermercats en els solars buits. Per això, el grup municipal va proposar modificar la normativa del PGOU, la qual planteja comerços de fins a 1.500m2 de superfície.

La incorporació d’aquestes grans superfícies, no només suposaria l’augment de la competència als comerços de Pollença i del Port de Pollença, com ja havia passat aquests darrers anys, sinó també la possible desaparició dels petits comerços locals.

Junts Avançam

És per això que, el grup polític ha assegurat que, “dins el període d’informació púbica presentarem al·legacions per evitar la ubicació de grans supermercats a l’ampliació del polígon”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X