PolíticaPopulars de Pollença

Trobada d’afiliats del PP de la zona nord amb Marga Prohens

Afiliats de Pollença van assistir a l'encontre

La diputada al Congrés Marga Prohens aspira a presidir el PP després de la sortida de Biel Company, per aquest motiu, aquests dies realitza visites amb diferents afiliats del partit popular arreu de Mallorca. D’aquí confia a fer el salt a la Presidència del Govern en 2023. Aquest dimecres s’ha reunit amb afiliats d’Alcúdia, Sa Pobla, Santa Margalida i Pollença per explicar-los de primera mà els seus plans de futur.

Prohens expressa que són un partit amb “vocació de govern i governarem”. Ja que, assegura, volen “canviar la manera de fer les coses perquè som l’única esperança pels que volen fer feina i no poden”. “Aquest és un projecte que va més enllà de dretes i esquerres”. “És un projecte de governar d’una altra manera, amb idees fresques enfront de l’esgotament d’aquells que ens han duit a no tenir ni salut ni economia“. Quant a la trobada d’ahir, explica a xarxes socials que “a cada racó d’aquestes illes trobes pobles únics i meravellosos. Racons màgics i sobretot, gent per la qual val la pena lluitar“.

Afegeix que hi ha “homes i dones que no tenen el privilegi de poder rendir-se i llençar la tovallola com ha fet Francina Armengol. Homes i dones que busquen una nova forma de fer política, nous lideratges, idees fresques i un projecte d’il·lusió que retorni a aquestes illes la confiança en si mateixes i tornem a ser el mirall on mirar-se la resta d’Espanya. No us defraudarem!”.

A continuació, podeu veure un fragment de Prohens i David Alonso, el portaveu del grup municipal del Partit Popular de Pollença, aquest dimecres a la trobada al Pont de la Vila Rojo d’Alcúdia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X