Junts AvançamPolítica

Sobre Can Bach: “Junts Avançam només posa traves d’un tema ja debatut”

El grup municipal fa un comunicat per demanar informació i saber què ha acordat l'Ajuntament amb el Consorci de Transports i, el batle, Tomeu Cifre, reacciona a aquest

La coalició progressista Junts Avançam demana a través d’un comunicat al batle de Pollença, Tomeu Cifre que “convoqui una reunió amb tècnics i portaveus municipals per tal de donar tota la informació sobre els futurs usos del solar rústic de Can Bach adquirit la passada legislatura”.

Recordem, que aquesta setmana l’Ajuntament va llençar un comunicat en el qual considerava de “necessitat urgent” la construcció d’una aturada de busos a Can Bach. A més, després d’una reunió amb el Consorci de Transports de la conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern, aquests varen explicar que avui dia no havien estudiat la proposta que l’Ajuntament va presentar fa més de tres mesos.

Des de Junts Avançam “exigim al batle que sigui transparent i doni tota la informació tant als grups com als ciutadans de Pollença per tal de saber què ha acordat amb el Consorci de Transports. I, demanen que “es convoqui una reunió amb els serveis tècnics municipals i els portaveus i es posi damunt la taula tota la informació de les reunions mantingudes amb el consorci de transports i amb el departament de carreteres, que haurà de donar els accessos a la futura aturada, així com saber en quin punt està la tramitació per al canvi d’usos del determinat solar que és rústic”.

Per altra banda, el batle, Tomeu Cifre, ens ha explicat que “el que és únic que fan de Junts Avançam és posar traves, ja hi havia una moció i ja s’havia debatut aquest tema”. Segueix que “estam fent feina amb la normativa actual i hem parlat amb el Consell per fer una modificació del planejament. Necessitam que el consorci faci passes i que comuniqui si els pareix bé”.

A més, Cifre diu que Junts Avançam es queixa “de les mocions, i quan en tenen una aprovada per fer una estació d’autobusos a can Bach, demanen encara més reunions; això ja s’havia debatut”. “Quan el projecte estigui fet ja debatrem. Avui, el que hi ha és una urgència d’estació d’autobusos que l’ha provocada el Govern, ja que, han incrementat les línies de busos -i ens pareix bé- però no ho han fet d’acord amb les infraestructures que poden assolir aquestes línies de busos”. I acaba que “els mateixos del Govern, que també estan dins l’Ajuntament de Pollença són els que estan posant traves d’un tema que ja s’havia parlat i amb una moció aprovada; no sé què més hem de debatre”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X