EconomiaMunicipiPolítica

Pollença aprova els pressuposts del 2021 amb un 2,9 % menys respecte el 2020

La xifra ascendeix a un total de 24,5 milions d'euros

Aquest dijous es va celebrar el Plenari Extraordinari a les 16:30 hores a l’Ajuntament de Pollença. A aquest, es va aprovar, amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció d’Unides Podem i el vot en contra de Junts Avançam i Alternativa, els pressupostos municipals de l’any 2021. El total del pressupost ascendeix a 24,5 milions d’euros, una xifra un 2,9 per cent més baixa que l’aprovada l’any passat.

El regidor d’Hisenda, David Alonso, va especificar que la partida destinada a Serveis Socials s’incrementa en 970.000 euros, a més d’altres 350.000 euros d’una modificació de crèdit per comprar aliments i productes de primera necessitat.

Davant l’inconformisme de l’oposició davant aquests pressuposts, el líder d’aquesta, Miquel Àngel March, va assenyalar que presentaran al·legacions perquè són “uns pressuposts que arriben amb retard, són insuficients per fer front a la problemàtica municipal i manté la puja astronòmica de salaris dels regidors”.

Al plenari també destacà un altre punt; el de l’Ordenança reguladora del preu públic per la prestació de serveis i realització d’activitats de l’Escola de Música i Dansa de Pollença. Referent a aquest tema, es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de Govern i en contra de l’oposició. El regidor d’aquesta àrea, Mateu Soler, ens explica que “vàrem desestimar les al·legacions presentades per Alternativa i Unides Podem” perquè “aconsellats pels tècnics de l’Ajuntament i el director de l’escola hem decidit fer una actualització dels preus, que ja estaven desfasats”.

A més, Soler acusa Junts Avançam de fer “una mostra d’oportunisme”, ja que, aquests varen votar en contra i, “a l’anterior legislatura varen posar aquests preus, sabent que l’ordenança estava desfasada i no van presentar al·legacions, però sí que varen aprofitar per criticar el fet que nosaltres no acceptéssim cap”. “Ells tenen quasi la mateixa responsabilitat que nosaltres per tenir aquests preus, per tant, no veig de rebut que fessin aquesta crítica”.

Per altra banda, des de Junts Avançam manifesten en una nota de premsa que es van oposar a la modificació dels preus públics de l’Escola de Músic perquè “suposava un increment  de la matrícula”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X