Alternativa per PollençaJunts AvançamPolíticaUnides Podem

L’oposició denúncia la vacunació a l’oficina anticorrupció

Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem han registrat una denúncia contra Francisca Cerdà Nadal per faltar a la veritat, haver-se saltat el protocol de vacunació i a més fer PCRs quinzenals amb el batle de Pollença,

Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem han registrat aquest divendres 5 de febrer a l’Oficina Anticorrupció un informe detallat on s’expliquen cronològicament els fets denunciats.

Des de l’oposició ja vàn sol·licitar un Ple extraordinari i, a més, vàrem presentar una moció de reprovació cap a la gestió política d’aquest afer tant del batle com de la regidora. Plenari que, en aquest moment, queda pendent de ser convocat pel mateix batle de Pollença.

A més, des de l’oposició han exigit la dimissió de la regidora i també del batle perquè ha estat co-responsable i coneixedor de la vacunació de la regidora. “Són persones que han demostrat falta d’ètica, transparència i de responsabilitat cap a la ciutadania, pel que entenem que no són aptes per ocupar càrrecs públics” afirmen en el comunicat

Davant l’alarma social que ha generat dins el poble i davant la nul·la reacció per part del batle i la regidora (“que lluny de ni disculpar-se ni dimitir ni donar explicacions rigoroses, defensen haver actuat correctament”), ara fan una passa més i han posat en coneixement de l’Oficina Anticorrupció, els fets que consideren que poden ser constitutius de delicte i/o falta. Des de l’oposició mantenen la postura que tant el batle com la regidora haurien de dimitir i a més reclamen als socis de govern de l’Ajuntament de Pollença, PP (que ja va reconèixer a la tertúlia de polítics del dia 03/02/2021 que amb la perspectiva actual, segurament la vacunació hagi estat un error), UMP i El PI facin el mateix discurs polític a les diferents institucions que representen. “Som de l’opinió que tot càrrec públic que s’hagi vacunat saltant-se la coa i els protocols, sigui del color que sigui i tengui el càrrec que tengui, hauria de dimitir o se’ls hauria de destituir”

Descarrega la nota de premsa

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X