Alternativa per PollençaJunts AvançamPolíticaUnides Podem
Destacat

L’oposició vol reprovar el batle i la regidora de serveis socials

l'opisició acorda reprovar al batle, Tomeu Cifre Ochogavia i a la regidora Francisca Cerdà Nadal,

En un comunicat conjunt de Alternativa per Pollença, Junts Avançam i Podem acorda reprovar al batle, Tomeu Cifre Ochogavia i a la regidora Francisca Cerdà Nadal, per la realització periòdica de PCRs a càrrec de la sanitat pública

Expliquen que durant el Ple ordinari de gener a petició de l’oposició, el batle de Pollença, Tomeu Cifre Ochogavia ha reconegut fer-se de forma habitual PCRs i a més ha afirmat que són a càrrec del sistema de sanitat públic. El batle i altres representants polítics de l’equip de govern s’haurien anat fent proves PCRs durant mesos saltant-se la normativa, fet que demostraria l’abús de poder per part del màxim representant polític de l’Ajuntament de Pollença, per això hauria de donar explicacions públiques de forma immediata ell i els altres representants polítics que s’hagin anat fent proves, sent una d’aquestes persones la Sra. Francisca Cerdà, delegada de Benestar Social, Residència i EMSER.

Segons l’oposició el batle obvia que la immensa majoria de treballadors públics i de treballadors de serveis essencials del sector privat, que estan a diari en contacte amb gent molt diversa no han tengut mai accés a aquest tipus de proves. Els treballadors, si s’han volgut realitzar una PCR o una prova d’antígens, han de sufragar-la amb els seus propis recursos econòmics.

Per altra banda, el batle ha manifestat que ell no s’ha vacunat davant la pregunta formulada per l’oposició durant el Ple. Ara bé, ni ell ni la regidora Francisca Cerdà Nadal han volgut aclarir, ni respondre, a la pregunta si la regidora en qüestió s’ha vacunat saltant-se el protocol de vacunació establert.

continua el comunicat exposant que és imprescindible per responsabilitat i transparència que els representants polítics implicats :

– Cessin immediatament la irregularitat de realitzar-se proves PCR a càrrec de la sanitat pública (si se’n volen fer, que les paguin de la seva butxaca ja que tenen bons sous per fer-ho).

– Expliquin quantes PCRs s’han realitzat, des de quina data, quins càrrecs públics se les han realitzat i qui els ha autoritzat a realitzar-les (càrrec públic i/o tècnic de la Conselleria de Salut, si escau).

– Responguin de forma clara a les preguntes de l’oposició de si han existit vacunacions irregulars i fora de tot protocol.

I per tots els fets exposats proposaran a través d’una MOCIÓ el següent acord :

Reprovar al batle, Tomeu Cifre Ochogavia i a la regidora Francisca Cerdà Nadal, delegada de Serveis Socials i regidora de la residència de Pollença per la seva actitud d’abús de poder dels càrrecs que representen (realització periòdica de PCRs a càrrec de la sanitat pública), la falta de transparència i la negativa a voler respondre a l’oposició durant el Ple .

Som Pollença demana a la directora del pac si s’ha vacunat a cap polític.

Alejandra Valero, Directora del Centre de Salut de Pollença

“Les nostres infermeres només han vacunat als que estan a la llista, ja que ara per ara les vacunes tenen nom i cognoms. Com que venen en vials d 6 en 6 i una vegada preparades no es poden guardar més de sis hores les hem d’emprar per que si no es perden. I puc dir que tant a la residencia del Port com a Pollença es van vacunar dos sanitaris, a cadascuna, que no estaven a llista, pq sobraven vacunes i no tudar-les, i aixó ho feim per ordre de la nostre gerència, ja que som el següent grup de vacunació”

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X