MunicipiNatura

La iniciativa Platges sense fum arriba a Pollença

"Mantenir les platges lliures de fum i netes de llosques ha de ser un compromís de tothom"

L’Ajuntament de Pollença es suma a la iniciativa de platges sense fum de la Direcció General de Salut Pública i Participació i de la Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus del Govern de les Illes Balears per promoure entorns saludables i sensibilitzar sobre el consum de tabac i altres substàncies nocives per a la salut. A més de la desnormalització i la importància de no deixar residus als espais naturals.

Aquesta adhesió voluntària demostra el compromís de l’Ajuntament de Pollença per millorar l’entorn, ja que, per una banda, redueix els residus de les llosques i, per altra, l’ampliació dels espais de no fumadors i la qualitat de l’aire.

Les platges que s’incorporen a la iniciativa són les de Formentor, Albercutx, Cala Barques i Cala Molins.

La regidora de Medi Ambient, Maria Buades manifesta “des de l’ajuntament pensam que mantenir les platges lliures de fum i netes de llosques ha de ser un compromís de tothom, per aquest motiu volem
animar totes les persones usuàries al fet que col·laborin en aquesta iniciativa”.

El canvi es preveu que pugui arribar a ser, en un futur, més ampli i un conveni de col·laboració amb
l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l’Ajuntament per tal de definir altres espais lliures de fum en els nuclis urbans com ara places o zones de jocs infantils.

Tota la informació sobre la iniciativa de les platges sense fum visitant la seva web oficial.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button