Natura

L’editorial Moll publica un nou assaig sobre la posidònia

'La cabellera de Posidó', la darrera obra d'Albert Herranz Hammer, es presentarà aquest divendres a Can Bum

Albert Herranz Hammer ha publicat recentment per la nova editorial Moll, en el marc de la col·lecció Manuals d’introducció a la naturalesa, el seu nou assaig La cabellera de Posidó. En aquesta obra l’autor recull el testimoni d’investigadors i experts a fi de configurar un retrat sobre la importància ecològica i social d’aquesta fanerògama marina.

Nova editorial Moll ha programat diverses presentacions: dia 14 es farà un acte a la biblioteca de l’ajuntament de Palma; dia 16, a Can Bum a Pollença, i, finalment, dia 17 al Museu marítim de Palma, amb la participació del director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas.

Per la seva banda, la direcció general d’Espais Naturals i Biodiversitat ha col·laborat en l’edició d’aquest assaig on es destaca el paper fonamental que té la posidònia en la conservació de la biodiversitat marina de la mediterrània i, especialment, de les Illes Balears on es concentren gairebé la meitat de les praderes de l’Estat.

Albert Herranz Hammer, nascut el 1970 a Estocolm, és escriptor i guionista. Ha traduït grans obres de la literatura sueca i ha escrit diverses obres en català, suec i castellà de poesia, narrativa i teatre. A La cabellera de Posidó se submergeix en el món de la posidònia i dona una visió periodística que contribueix a la difusió dels diferents projectes de recerca entorn de la preservació de la posidònia.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button