Meteorologia

L’estiu ja està aquí

Després de diversos dies amb altes temperatures avui oficialment ha començat l’estiu. L’Agència Estatal de Meteorologia de Balears (Aemet) preveu que aquesta estació sigui càlida, seca amb poques pluges i temperatures per damunt de les normals.

El mes de juny la temperatura mitjana serà de 24 graus, i les màximes arribaran amb les noves onades de calor, segons l’Aemet.

Per avui s’esperen intervals de núvols amb possibilitat de qualque precipitació dèbil acompanyada de fang.

A Pollença s’ha activat l’alerta groga per calor fins a les 19 hores. La previsió és que les temperatures oscil·lin entre els 30 i els 35 graus. Les mínimes no baixaran dels 23°, i es tornarà a viure una nit tropical com la d’ahir.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X