MeteorologiaMunicipi

Pollença, en risc per altes temperatures

Les màximes fregaran els 40 graus amb risc extrem d'incendi a partir d'avui

El temps a Mallorca per aquest cap de setmana de finals de juliol es presenta més calorós del normal i amb nits tropicals. Les Illes es troben en avís taronja per calor de fins a 39 graus a l’interior, nord i nord-est de Mallorca. Segons l’AEMET, de les 12 a les 20 hores d’aquest divendres comptem amb avís taronja a Pollença i fregarem els 40º durant aquest capvespre i demà dissabte. Durant la jornada d’avui els cels estaran poc ennuvolats o clars. Les temperatures es mantindran sense canvis o en lleuger ascens, amb vent de sud-est.

La calor anirà en augment així com avanci el cap de setmana i, previsiblement, el diumenge començarà a baixar. Els experts recomanen evitar exposar-se al sol a les hores centrals del dia i hidratar-se bé.

Risc extrem d’incendis

El nivell de risc d’incendi forestal previst per a aquest divendres per l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) és extrem en gairebé tot Mallorca. Recordeu que està totalment prohibit fer foc des de l’1 de maig al 15 d’octubre. Aquests dies, s’ha d’extremar la precaució.

A continuació, podeu veure la publicació oficial de l’AEMET Balears referent al risc d’incendi:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X