MeteorologiaMunicipi

Onada de fred i mala mar per començar la setmana

El Port de Pollença en el top tres de ratxes màximes de vent a Balears (km/h)

El temporal de neu ‘Filomena’ que aquest cap de setmana ha cobert de blanc gairebé tot Espanya donarà pas aquest dilluns a una onada de fred, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

A Mallorca i Menorca s’esperen precipitacions ocasionals i tempestes localment intenses. Durant aquest dilluns, les cotes de neu continuaran entre els 500 i 800 metres a l’àrea mediterrània.

Finalment, aquest dilluns hi haurà predomini de vents de component nord, amb intervals de nord-est fort al litoral Balear. A més, aquest vent provocarà mala mar a les Balears, creant així avisos d’alerta groga per aquest fenomen.

A Pollença, les temperatures oscil·laran entre els cinc o sis graus de mínima, podent arribar als 14 de màxima.

En les darreres 24 hores el Port de Pollença ha registrat una xifra molt elevada de 59 km/h. Així, s’ha posicionat en el tercer poble on a major velocitat ha arribat el vent per davall de Capdepera i Alfàbia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X