MeteorologiaMunicipi

Front actiu amb pluges i tempesta per cap d’any i any nou

A Pollença, rebrem el 2021 amb pluja, segons L'AEMET

El temps per als darrers dies de l’any i els primers de 2021 es presenta fred i inestable a Mallorca. El portaveu de l’Aemet a les Balears, Miquel Gili, ha avançat que aquest dimecres es pot produir algun ruixat ocasional durant la primera meitat del dia al nord de l’Illa.

A més, ha esmentat que la cota de neu se situarà en els 800 metres, tot i que no s’esperen nevades importants. Les temperatures màximes seran de 14 º-15º; el normal en aquesta època de l’any. Les mínimes oscil·laran entre els 5º-10; l’habitual són 7º. El vent bufarà de nord-oest i poden registrar ratxes de 60 km / h, especialment a la Serra de Tramunatana.

El darrer dia de l’any despertarà, el 31 de desembre, amb cel poc ennuvolat i les temperatures màximes arribaran als 17º. No obstant això, a la nit arribarà un nou front, encara que no tan actiu com ‘Bella’, que provocarà un increment de la nuvolositat. Gili ha precisat que podria haver alguna gelada.

A Pollença, l’AEMET preveu que l’any comenci amb un 100% de probabilitat de pluges. Que, per al moment, es preveu que duraran fins al principi de la setmana següent. Pots veure en temps real les previsions de Pollença aquí.

Dia 1 començarà l’any 2021 amb un front molt actiu, amb pluges i alguna tempesta, segons han comentat des de l’AEMET. A continuació ho pots veure:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X