MeteorologiaMunicipi

Aire fred polar els pròxims dies

Es preveu neu en els cims de la Serra de Tramuntana, vent fort i mala mar

L’aire fred polar durà a Mallorca la primera nevada de la tardor, segons ha avançat aquest dimarts la delegada de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a Balears, María José Guerrero.

La delegada, ha afirmat que des de demà dimecres, “viurem dies hivernals amb temperatures baixes, pluges aïllades i ocasionals. A més, podria haver “neu en els cims de la Serra, vent fort i mala mar”.

Dimecres arribarà aire fred a Mallorca, una situació meteorològica que donarà lloc al fet que el cel estiguin coberts amb pluges i núvols, que a partir de la tarda podrien anar acompanyats de tempesta i de neu per damunt dels 1.000 metres. El vent de nord-est anirà refermant al llarg del dia, provocant onades entre 2 i 3 metres a les costes del nord i nord-est de l’Illa.

Dijous, serà un dia de “transició”, com ha anomenat Guerrero, ja que no es preveu mal temps, però la resta de dies fins acabar la setmana estaran marcats per pluges, vent i fred.

Guerrero també ha anticipat que la segona meitat de el pont de desembre -diumenge, dilluns i dimarts- es preveuen intervals ennuvolats sense descartar alguna pluja ocasional i aïllada. Les màximes seran d’uns 14º i les mínimes d’entre 8º i 10º.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button