MeteorologiaMunicipi

Baixada de temperatures a finals de setmana

Un front fred provocarà la caiguda de les temperatures

Les altes temperatures que s’estan registrant a Mallorca tenen els dies comptats, ja que l’arribada d’un front fred provocarà una important baixada de les màximes divendres.

La delegada de l’Aemet a les Balears, María José Guerrero, ha informat en la seva darrera compareixença que de dijous a divendres haurà un canvi radical en les temperatures. D’aquesta manera, fins dijous les temperatures màximes estaran al voltant de 20º-21º; mentre que el normal per a aquesta època de l’any són 18º. No obstant això, el divendres les màximes no superaran els 16º.

Guerrero també ha avançat que ens esperen poques pluges, ja que, el front és fred però sec.

A més, Guerrero ha destacat que es van arribar a 26º al Port de Pollença aquest passat diumenge. Per tant, el divendres podrien registrar 10º menys en aquesta zona.

Un novembre càlid i sec

Des de l’Aemet també han publicat una anàlisi del temps sobre la primera quinzena del mes. A aquest, es manifesta que ens trobem a 2,4º per damunt de la mitjana. I, de moment, es mostra un mes de novembre molt càlid i sec. Càlid perquè s’han registrat fins a 26º i sec perquè només ha plogut dos dies en tot el mes i les precipitacions no han superat els deu litres per metre quadrat.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X