MeteorologiaMunicipi

Temps canicular el darrer cap de setmana d’estiu

A Balears s'espera molt bon temps i a la resta del país pluges intenses

S’acosta la fi de l’estiu, en tans sols una setmana, ja entrarem en la ja desitjada -per alguns- tardor. Això ocorrirà exactament dia 22 de setembre a les 22.02 hores.

La canícula o període canicular es denomina al període de temps en el qual s’arriba a la temperatura més alta de l’any. Aquesta etapa es pot acotar de forma estadística per a cada comarca, regió o país, encara que de forma general sol tenir lloc poques setmanes després de l’inici de l’estiu. Aquest, serà un cap de setmana totalment d’estiu ja que com preveu l’AEMET, la mínima serà de 19 durant tot el cap de setmana i la màxima pot arribar a 34 graus. A Pollença, la sensació tèrmica pot arribar a ser de 36 graus.

En l’àmbit espanyol, ja es comença a parlar del que podria convertir-se en un cicló tropical aquest cap de setmana, entrant per l’Atlàntic i afectant a tota la Península Ibèrica. Però, a les Balears podem estar ben tranquils, perquè es preveu bon temps, segons l’AEMET.

Per altra banda, sí es cert que potser sigui el darrer cap de setmana d’estiu quant a temperatures també. Ja que, a partir de la setmana que ve es preveuen baixades de temperatura considerables.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X