Formentor

L’Hotel Formentor nominat al Premi Ciment 2021 del GOB

Ahir vespre al Teatre del Mar i Terra de Palma es va dur a terme l’anual entrega de premis Alzina i premis Ciment que atorga cada any el GOB Mallorca.

Aquests premis són triats pels socis i simpatitzants d’aquesta ONG per mitjà de votació i s’entreguen els premis Alzina a aquelles organitzacions, institucions, persones o empreses que afavoreixen a la conservació del medi natural, mentre que els premis Ciment són per aquelles que, contràriament, contribueixen a la seva destrucció.

Enguany s’havia nominat a Premi Ciment a l’Hotel Four Seasons Formentor que finalment no ha resultat guanyador d’aquest dubtós mèrit. A la carta oberta de nominació que va fer el president del GOB, Amadeu Corbera, exposa que s’ha nominat l’hotel per dur a terme unes obres sense tenir la llicència correcta pertinent i fomentar la destrucció del medi on es situa aquesta construcció i (irònicament) aprecien l’esforç de l’empresa per ignorar la normativa urbanística municipal i insular.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button