Formentor

L’hotel Formentor reduït a les parets

Les obres de l’hotel Formentor han deixat l’emblemàtic edifici tan sols amb les parets.

La premsa i les xarxes ja s’han fet ressò de l’esbucament de tot l’interior de l’hotel Four Seasons Formentor amb una fotografia i  les paraules de Maxim Huertas que lamenta ‘El hotel Formentor estaba lleno de historias y de historia. Ahora está así. Qué pena. Inspiró a músicos y escritores. Yo, humildemente, le dediqué mi novela “Firmamento”.’

Junts avançam ha demanat una revisió de les obres per saber si compleixen els requisits del permís concedit per l’Ajuntament, que sembla ser, no ocorrerà.

També el GOB ha demanat que es revoqui la llicència d’obres, que segons l’ONG, incompleix el Pla General d’Ordenació Urbana, afirmació que ha estat negada per Tomeu Cifre.

El batle tampoc es mostra contributiu a catalogar aquest bé immoble, tal com ha demanat Patrimoni, ja que diu, ara és massa tard. A més, una vegada ja tombat, la propietat ha argumentat que tenia un problema d’aluminosis.

Si més no, les obres semblen aturades de moment, ja que el canvi de normativa de pes a la carretera ha obligat a cercar noves vies per enviar materials. Encara que el batle hagi tornat a intervenir en favor de la propietat demanant excepcions a aquesta normativa, no hi ha hagut manera.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button