FormentorMunicipi

Les autoritats intervenen al botellot del Mirador de la Creueta de Formentor

La Policia Local, Guàrdia Civil i agents de Medi Ambient han actuat aquesta matinada davant les constants reunions de gent al lloc

Tan sols fa unes hores, des de Som Pollença ús contàvem el botellot constant que es viu dia rere dia al mirador de la Creueta. Ja que, fa unes dues setmanes, pot ser coincidència amb l’inici del mes d’agost i amb l’arribada de turisme nacional que estiueja, sobretot, al Port de Pollença, que cada matinada es concentren desenes de joves al Mirador.

Davant la situació, avui vespre i durant la matinada la Policia Local, juntament amb la Guàrdia Civil i agents de Medi Ambient, han intervingut al mirador de la creueta de Formentor. Segons explica la Policia, “ja fa dies que vigilam a partir de quan comença la posta de sol. Avui vespre, s’han començat a fer actes per damunt de les tres de la matinada”. Per tant, hi ha més moviment a n’aquesta hora “que no a l’hora de la posta de sol”.

Durant tot el vespre els municipals expliquen que s’han dut a terme vint actes per incompliment de les mesures Covid vigents avui dia.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button