FormentorMunicipi

Posta de sol amb discjòquei a la Talaia

Alternativa Per Pollença critica els fets d'aquest cap de setmana

Un mes després de l’entrada en vigor de la restricció d’accedir a la Península de Formentor deixam enrere un cap de setmana intens. Recordem que des del passat 15 de juny i fins al 15 de setembre l’accés a Formentor està limitat des de la Ma-2210 de les 10 hores del matí fins a les 19 hores del vespre. Però hi ha una sèrie de casos on si que es pot circular: vehicles autoritzats, transport públic, serveis d’emergència i bicicletes, els quals han de respectar les zones habilitades per a aparcar.

Els vehicles que vulguin circular per la zona restringida i compleixin els requisits per poder fer-ho, han de demanar una autorització a la DGT, en concret a formentor@dgt.es, amb un mínim de tres dies hàbils abans. Per a aquells que incompleixin la norma i passin fora autorització, podran rebre multes de 200 euros.

L’objectiu principal d’aquestes noves mesures és intentar protegir un entorn que “és sensible mediambientalment“, explicava el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, quan va sortir la mesura. Avui, un mes després de la implantació de la restricció, deixam enrere un cap de setmana on hi ha hagut trànsit de cotxes a la Talaia d’Albercutx i un discjòquei punxant música. El partit municipal Alternativa Per Pollença ha criticat aquests fets a les xarxes socials ja que “la restricció de vehicles privats a Formentor ha de servir per protegir la natura” i han qualificat la peripècia com “ús banal del medi natural”, expressant que “això no pot ser”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button