FormentorMunicipi

Rescaten a Dorita, la tortuga trobada al cap de Formentor

Ja es troba al centre de recuperació perquè aviat pugui tornar lliure a la mar amb la resta de companyes

Dorita, és una tortuga rescatada al mar pollencí, és la primera pacient de 2021 del centre de rescat de Mallorca. A través d’Instagram, la Fundació Palma Aquarium ha mostrat imatges de l’animal que va ser localitzat surant en aigües de Cap Formentor, a Pollença. Des de Som Pollença el passat dijous 25 de març us feiem arribar les imatges de la tortuga, de la mà del pollencí Alberto Orejuela. Davant l’espectació de la tortuga, uns navegants avisaren a emergències pel seu rescat, ja que, la van trobar en mal estat.

Imatges de Alberto Orejuela

La fundació va començar a coordinar les tasques de rescat i rehabilitació d’animals marins en Balears i ho fa des del Centre de Recuperació de Fauna Marina de Palma Aquàrium, un servei gestionat pel COFIB (Consorci per la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears), organisme pertanyent a la Conselleria de Medi Ambient Agricultura i Pesca.Fins ara, des del Centre de Rescat han atès a 100 casos de tortugues marines i 120 cetacis.

Palma Aquarium explica en les seves xarxes socials que l’animal s’ha sotmès a una revisió a la Clínica Veterinària Aragó i “en principi no sembla tenir res massa greu”. Ara es troba a les instal·lacions de Palma Aquarium on es mantindrà durant el seu període de recuperació i allà s’encarregaran d’administrar-li la medicació i donar-li les cures necessàries perquè aviat pugui tornar lliure a la mar amb la resta de companyes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button