Formentor

Formentor Solidari: l’hotel obre per fer una venda solidària

La venda estarà oberta del 16 a 20 de desembre, s'ha de reservar cita prèvia

L’emblemàtic Hotel Formentor, tal com s’ha conegut fins ara, s’acomiada de la societat mallorquina obrint les portes per a la venda benèfica dels seus mobles i estris.

El projecte Formentor Solidari té com a objectiu recaptar fons per a les associacions benèfiques ASPANOB, Prodis, Afama i Abaimar. Així promoven la sostenibilitat mitjançant el reciclatge i reutilització. El 100 per cent dels fons recaptats seran donats a les ONG.

A canvi d’un donatiu, els assistents podran dur-se a casa un record de l’hotel que ha albergat les majors celebritats mundials. Algunes  Audrey Hepburn, Dalai Lama, Charles Chaplin, Mario Vargas Llosa, Winston Churchill o Grace Kelly, els dos últims donant nom a les suites que van ocupar.

El catàleg és molt variat de gran valor a un preu simbòlic. Formentor Solidari obrirà les portes els dies 16 al 20 de desembre, en horari de 10.00 hores a 17.00 hores. Es requereix reservar cita prèvia.

Mostra més

Articles relacionats

6 comentaris

Back to top button
X