Eu Moll

L’Associació de Veïns del Port de Pollença recupera la festa de Nadal

El col·lectiu ha organitzat aquest divendres la presentació del calendari 2023, el sorteig de lots nadalencs i l'actuació de la coral de l'escola de música municipal després de dos anys de pausa

L’Associació de Veïns del Port de Pollença recuperarà aquest divendres la tradicional festa de Nadal. Per mor de la pandèmia, aquest esdeveniment no es va poder dur a terme ni el 2020 ni el 2021, i enguany tornarà al local social a les 19 h. Per tant, es presentarà el calendari del 2023, es farà el sorteig de lots nadalencs i llavors actuarà la Coral de l’Escola de Música de Pollença.

Cada any la temàtica del calendari diferent i és sorpresa, tot i que el que sí que s’ha anunciat és el títol: Objectiu 2023, Eu Moll millor. Quant a les cistelles que se sortejaran, que són una trentena i estan conformades per productes de proximitat, només tendran l’opció d’aconseguir-les els socis que assisteixin a l’esdeveniment i tenguin un tiquet. Ara bé, els que no hi puguin anar, sí que podran recollir el calendari a les oficines de l’associació.

Un altre costum d’aquest esdeveniment, que aquest 2022 es torna a posar en marxa, és fer una copa de cava per celebrar la festa de Nadal. “El poble ho acull molt bé i és una festa molt guapa, és una bona manera de reunir gran part dels socis i donar el sus a les festes”, ha apuntat la secretària de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, Magdalena March.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button