Site icon Som Pollença

Toni Nadal compra l’Hotel Galeon per reformar-lo i convertir-lo en un establiment emblemàtic

Logitravel

Logitravel

L’Hotel Galeon, situat al Port de Pollença, ja no està en mans de la família Cusí; sinó que ara és propietat de Toni Nadal, el conco del famós tenista manacorí Rafa Nadal. La compra es va efectuar el passat mes de novembre, tot i que el compromís es va fer a mitjan estiu. Jaume Salas, president de l’Associació Hotelera de Pollença, ha explicat que Nadal, juntament amb un grup d’arquitectes i un assessor, vol convertir aquest espai en un establiment emblemàtic.

Salas ha matisat que fins ara eren apartaments i, possiblement, passarà a ser un hotel. “És un espai representatiu d’Eu Moll i creim que aquesta nova reforma serà molt bona i apropiada pel sector turístic a Pollença. És un puntasso”, ha assenyalat el president. A més, ha subratllat que tots els membres de l’associació estan contents d’aquesta venda, ja que la darrera reforma de l’hotel es va fer l’any 1999: “Després de 22 anys, ja toca”.

D’altra banda, Salas també ha destacat el fet que la compra hagi estat per part d’un mallorquí: “La Fortalesa ja torna a estar en mans d’estrangers i pens que aquests establiments haurien de pertànyer a gent d’aquí”. Pel que fa als avantatges de l’espai, el president ha destacat la zona tranquil·la on està situat, la netedat de l’aigua, els espais naturals que l’envolten a peu de platja i la seva història -es va inaugurar l’any 1961-.

Amb tot, els caps de setmana es venen objectes de l’hotel abans de posar en marxa aquesta reforma, per tal que la gent pugui adquirir cadires, calefacció, taules, etc. a un preu simbòlic. “Està tenint molt d’èxit i crec que és important potenciar aquesta part ecològica, donar una segona vida a les coses i reutilitzar-les”, ha afegit Salas. De fet, ha dit que la setmana passada hi havia unes 300 persones a l’hotel i que, moltes d’elles, formaven part d’associacions; com ara la de gent major d’Alcúdia.

Les persones interessades a comprar objectes de l’Hotel Galeón es poden passar per l’edifici els divendres de 8.30 a 13 h i de 15 a 17 h, així com els dissabtes matí. “Si no poden venir que em telefonin i que passin en un altre moment, no volem que tot això se’n vagi cap a Son Reus”, ha conclòs Salas.

Exit mobile version