Eu Moll

S’obre el termini per renovar els amarratges al Port de Pollença

Ports de les Illes Balears ha advertit aquest dimarts que els usuaris estan obligats a fer aquesta sol·licitud abans que acabi l'any si volen conservar el seu amarrament

Ports de les Illes Balears (Ports IB) ha obert aquest dimarts el termini de renovació dels amarratges de base amb autorització temporal dels ports de Pollença, Colònia de Sant Jordi, Valldemossa, s’Oberta i es Barcarès. Segons ha apuntat la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, aquesta renovació és obligatòria si els actuals titulars volen mantenir l’amarratge i s’ha de presentar la sol·licitud de renovació abans del 31 de desembre.

Cal recordar que les sol·licituds estan disponibles en les oficines centrals de Ports de les Illes Balears, en les oficines portuàries i a la pàgina web. A més, les peticions es podran formalitzar a la mateixa oficina de Ports IB o davant d’altre registre oficial.

Amb tot, actualment només hi ha l’ordre del 50% de les peticions fetes. Per aquest motiu, Ports de les Illes Balears ha recordat que, si no se sol·licita la renovació o no es presenta la petició en el termini establert, es perdrà el lloc d’amarratge assignat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button